fbpx
 

Contact

Neem contact met ons op.

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem rechtstreeks contact met ons op via telefoon of e-mail.

Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Contactgegevens

Bezoekadres

Lasondersingel 151

7514 BR  ENSCHEDE

Postadres

Postbus 1054

7500 BB ENSCHEDE

Telefoon

(vast) 053 74 00 110

(mob) 06 520 700 10

Mail

info@hollinkfinancieeladvies.nl

Samenwerkingen

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Helder HRM een heldere aanpak. Ze zijn in hun dienstverlening concreet, transparant, pragmatisch en zoeken daarin de beste oplossing voor jou.

 

Of het nu gaat om een HRM-adviesvraag of Werving & Selectie, ze beginnen altijd met een bodemonderzoek. Helder HRM besteedt veel aandacht aan het grondig inventariseren van de behoeftes. Waardoor is de behoefte aan hulp ontstaan, waar wil je als opdrachtgever of kandidaat naartoe, zijn er andere mogelijkheden dan de geijkte paden?

 

Doordat wij samen in één pand gevestigd zijn, blijven de lijnen kort en kunnen we jou nog beter van dienst zijn.

 

Kijk voor meer informatie op www.helder-hrm.nl

LetselschadePlus is een samenwerking tussen verschillende disciplines. Alle disciplines waar je mee te maken krijgt als je letselschade hebt opgelopen door een ongeval in het verkeer of op de werkvloer zijn binnen LetselschadePlus vertegenwoordigd. Ongeacht of je werkt als zelfstandige of in loondienst; ons team staat voor je klaar.

 

Snel handelen na een ongeval is van groot belang. Hierdoor kunnen jouw klachten worden beperkt en kun je werken aan jouw herstel. Ons samenwerkingsverband is onderscheidend. Iedere discipline kijkt buiten het eigen werkveld en daardoor kan in het belang van het slachtoffer sneller en adequater worden gewerkt. Hierdoor wordt een slachtoffer sneller geholpen, wordt de stress weggenomen en worden de zorgen verminderd. Dat is de synergie van ons samenwerkingsverband. Bekijk meer op www.letselschadeplus.nl of vraag het ons, wij brengen jou graag in contact met de juiste specialist!

 

Ronald McDonald

Donateur Ronald McDonald Kinderfonds

Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

 

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er met de Ronald McDonald huizen voor dat ouders van zieke kinderen altijd dichtbij het ziekenhuis zijn. Zo zijn de ouders altijd dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapen gaan.

 

Wij vinden het belangrijk hier een bijdrage aan te leveren en een klein verschil te maken. Help ook mee met een donatie, organiseer een actie of word vrijwilliger. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer weten over onze diensten?

“Doen wat je belooft.”

Dat in combinatie met onze Twentse nuchterheid verzekert jou ervan dat de zaken

die jij ons toevertrouwt tot in de puntjes wordt geregeld!