fbpx
 

Diensten

Al jouw financiële zaken onder 1 dak

Wij hebben een uniek totaalconcept ontwikkeld waardoor jij voor al jouw financiële zaken één aanspreekpunt hebt. Wij kunnen je een totaaladvies geven inzake kredieten, hypotheken, verzekeringen én autolease. Wij voeren o.a. de volgende labels onder 1 dak:

 

Het hypotheekpunt
Het verzekerpunt
Het autoleasepunt
Hollink-Beeldmerk

Krediet

Direct lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar je aan begint met een lening. Hollink Financieel Advies helpt jou graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen.

 

Waarom wil je direct geld lenen?
Direct gaan lenen kan je duur komen te staan. Wij raden je aan om eerst te bekijken waar je het geld voor nodig hebt: wil je nu en dan rood kunnen staan, ga je een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wil je juist flexibel kunnen lenen, omdat je de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien? Als je dit weet, kun je de beste leenvorm erbij selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wil je direct lenen, maar wel op de beste manier? Kom dan eerst langs op ons kantoor in Enschede.
Hoe-wij-werken

Hoe wij werken

Voordat je overgaat tot de aanvraag van een lening, informeren wij je grondig over de volgende zaken:

 

  • De kosten van de lening op korte en lange termijn
  • De voorwaarden waar je aan moet voldoen
  • De kleine lettertjes van de lening
  • De mogelijke alternatieven voor de aanvraag van jouw lening

 

Wij adviseren je over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Zo kun je verantwoord lenen met een lening die past binnen jouw budget. Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op voor een onafhankelijk kredietadvies!

AFM

Verzekeringen

Als je een huis koopt en een hypotheek afsluit zijn er een aantal verzekeringen verplicht. Daarnaast zij er een aantal verzekeringen niet verplicht, maar wel verstandig om af te sluiten. Hollink Financieel Advies adviseert je uiteraard ook graag inzake alle verzekeringszaken rondom jouw hypotheek!

Overlijdensrisicoverzekering (verplicht)

Wanneer je een hypotheek afsluit, eist de geldverstrekker vaak dat je een overlijdensrisicoverzekering afsluit Kom jij of je partner te overlijden, dan keert de verzekeraar een bedrag uit aan de nabestaanden. Hierdoor worden de nabestaanden niet opgezadeld met een hoge hypotheekschuld. Geldverstrekkers beperken hiermee het risico dat de hypotheeklasten niet kunnen worden betaald.

Opstalverzekering (verplicht)

Wanneer je een hypotheek afsluit, eist de geldverstrekker ook dat je een opstalverzekering afsluit. Met een opstalverzekering verzeker je de woning tegen schade veroorzaakt door brand, water, storm, diefstal of inbraak. Het gaat dan niet om schade aan spullen in de woning maar om alles wat je niet uit en rondom de woning weg kan halen, zonder te slopen. De opstalverzekering dient als onderpand van de hypotheek.

Inboedelverzekering (niet verplicht)

Een inboedelverzekering is niet verplicht bij het afsluiten van een hypotheek, maar wel een verstandige keus. Met een inboedelverzekering verzeker je alle verplaatsbare spullen in je huis tegen schade en onkosten. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van je laptop of een bankstel met waterschade. Wanneer er iets gebeurt met deze spullen ben je hiervoor verzekerd. Daarom raden wij aan deze verzekering af te sluiten.

Jouw maximale hypotheek berekenen?

Belastingen

Wil jij je belastingzaken goed geregeld hebben en ontzorgd worden bij jouw belastingaangifte? In samenwerking met onze netwerkpartner L.J Wever verzorgen wij al jouw particuliere en zakelijke belastingzaken en weet jij je “verzekerd” van één betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw fiscale en financiële vraagstukken.

 

Onze complete dienstverlening bij belastingen:

Voorlopige aanslagen

Aangifte inkomstenbelasting

Aanvragen huur- en zorgtoeslag

BTW aangifte

Jaarruimte berekening

Ondernemersaangifte

Controle jaarstukken

(Telefonisch) advies

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

“Doen wat je belooft.”

Dat in combinatie met onze Twentse nuchterheid verzekert jou ervan dat de zaken

die jij ons toevertrouwt tot in de puntjes wordt geregeld!