fbpx
 

Hypotheek voor expats

Hollink-Beeldmerk
Diensten

Expat hypotheek in Nederland

Voor expats adviseren we je om altijd professioneel advies in te winnen. Niet alleen omdat er meer voorwaarden gelden bij het aanvragen van expat-hypotheken, maar ook omdat niet elke geldverstrekker aanvragen van expats in overweging neemt. Het is duidelijk moeilijker voor expats om de juiste hypotheek te vinden voor hun wensen, maar met de juiste hulp kunnen we het gemakkelijker voor je maken, wat resulteert in het vinden van een passende hypotheek voor jouw situatie.

Een hypotheek voor expats werkt doorgaans hetzelfde als een hypotheek voor reguliere burgers, maar het vereist wel meer onderzoek naar de voorwaarden ervan. Je moet de hypotheekverstrekker voorzien van informatie over je inkomen, schulden, de woning die je wilt kopen, je arbeidsovereenkomst en meer. Dit is gebruikelijk voor een hypotheek in Nederland, maar voor expats kan dit iets meer werk vergen.

Welke voorwaarden gelden er voor expat hypotheken?

Als expat kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste hypotheek voor jou te vinden. Vooral omdat het meer voorwaarden met zich meebrengt dan een reguliere hypotheek. De drie belangrijkste voorwaarden die de meeste hypotheekverstrekkers hebben voor expats zijn:

  • Je moet minstens zes maanden in Nederland hebben gewerkt en gewoond. Sommige geldverstrekkers vereisen zelfs een langer verblijf, maar het gebruikelijke minimum is zes maanden. Bij het aanvragen van expat-hypotheken moet je ook bewijs leveren dat je dit hebt gedaan.
  • Je bent een EU-burger, afkomstig uit Liechtenstein, Noorwegen of IJsland, of je hebt een niet-tijdelijke verblijfsvergunning.
  • Je hebt een Nederlandse bankrekening, waaruit je jouw expat-hypotheek zult financieren.

Sommige hypotheekverstrekkers bieden niet meer dan 90% van de waarde van je woning als hypotheek aan, terwijl Nederlandse burgers een hypotheek kunnen krijgen voor 100% van de waarde van hun woning. Door advies in te winnen kunnen we je helpen de beste hypotheek te vinden om je droomwoning te financieren met een betaalbare maandelijkse betaling.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor expats

Onafhankelijk advies voor een hypotheek voor expats bij Hollink Financieel Advies vinden we het belangrijk om onafhankelijk advies te bieden aan iedereen, ook aan expats. We bieden volledig onafhankelijk advies. Onze adviseurs vergelijken hypotheken, hypotheekvormen, rentetarieven en voorwaarden van bijna alle hypotheekaanbieders. Op deze manier krijg je de meest geschikte deal op de markt, evenals onafhankelijk advies en betrouwbare en professionele service.

Hollink
Hypotheek meeverhuizen - Onafhankelijk advies

Wat kunnen we voor jou doen als expat hypotheekadviseur?

Hollink Financieel Advies kan je helpen een expat hypotheek te vinden met betaalbare maandelijkse betalingen en gunstige voorwaarden. We bieden je op maat gemaakt advies dat past bij jouw persoonlijke omstandigheden. Op deze manier helpen we je een oplossing te vinden die aansluit bij jouw behoeften en plannen voor de toekomst. We begeleiden je door elk stap van het proces.

Benieuwd wat een expat hypotheek voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Hollink Financieel Advies voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over onze diensten?

“Doen wat je belooft.”

Dat in combinatie met onze Twentse nuchterheid verzekert jou ervan dat de zaken

die jij ons toevertrouwt tot in de puntjes wordt geregeld!